Hae kilpailutukea

RatsuTeam ry myöntää jäsenilleen kilpailutukea, kannustaakseen jäsenistöään osallistumaan kilpailutoimintaan tekemällä osallistumisen kynnyksen mahdollisimman matalaksi. Kilpailutuki on suunnattu RatsuTeam ry:n varsinaisille jäsenille, jotka edustavat RatsuTeam ry:tä kilpailuissa kaudella, johon tuki kohdistuu. Kilpailutukea voi hakea alla kuvattujen ohjeiden mukaan:

• RatsuTeam ry myöntää kilpaileville jäsenilleen tukea hakemusten perusteella. Kilpailutuki on ratsastajakohtainen. Tukea on haettava tällä sivulla julkaistavalla lomakkeella vuoden loppuun mennessä, ja tuet myönnetään takautuvasti seuraavan vuoden tammikuussa.

• Tukea myönnetään seuraavilla perusteilla budjetin sallimissa rajoissa.

• Seurakilpailuissa kolmesta (3) sijoituksesta tai kuudesta (6) hyväksytystä suorituksesta maksetaan kilpailutukena enintään ratsastajan seuraluvan suuruinen summa (10€ vuonna 2020).

• Aluekilpailuissa kahdesta (2) sijoituksesta tai viidestä (5) hyväksytystä suorituksesta maksetaan kilpailutukena enintään ratsastajan alueluvan suuruinen summa (30€ vuonna 2020). Aluekilpailuissa viisi (5) tai useampia sijoituksia saaneelle ratsastajalle voidaan lisäksi maksaa kilpailutukena enintään hevosen vuosimaksun suuruinen summa (40€ vuonna 2020).

• Kansallisissa kilpailuissa yhdestä (1) sijoituksesta tai neljästä (4) hyväksytystä suorituksesta maksetaan kilpailutukena enintään puolet ratsastajan kyseisissä kilpailuissa voimassa olevan kilpailuluvan suuruisesta summasta; neljästä (4) tai useammasta sijoituksesta maksetaan kilpailutukena enintään yhden kansallisen kilpailuluvan suuruinen summa (Kansallinen A-lupa 150€, B-lupa 60€, C-lupa 50€ vuonna 2020).

• Mikäli hakija on kilpaillut useammalla kilpailutasolla, tukea haetaan yhden, hakijan itsensä valitseman kilpailutason perusteella.

Vuoden 2020 kilpailutukien haku on päättynyt. Vuoden 2021 kilpailutukien haku aukeaa marras-joulukuussa 2021. Tukea haetaan tällä sivulla julkaistavalla lomakkeella.