RatsuTeam 30 vuotta

Kuva (c)jpmanninen.com

RatsuTeam ry tempaisee hevosten hyvinvoinnin edistämiseksi

Kempeleläinen ratsastusseura RatsuTeam ry viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan. Syntymäpäivää juhlistaakseen RatsuTeam ry tempaisee hevosten hyvinvoinnin edistämiseksi lahjoittamalla loppuvuodesta 2023 julkaistavan Helena Telkänrannan kirjoittaman Hevosen mieli –sarjakuvakirjan Oulun ja lähialueen SRL:n hyväksymille ratsastuskouluille ja jäsentalleille, sekä Oulun seudun ravinuorille. 

Hevosen mieli –sarjakuvakirja sisältää tieteenkerrontaa sarjakuvan keinoin, ja se tarjoaa kiehtovan matkan hevosten kokemusmaailmaan. Kirja tarjoaa ajantasaista, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja käytännön neuvoja hevosten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin asiantuntijoilta. Kirja soveltuu niin aikuisille kuin nuorillekin. Lahjoituksen saajien toivotaan tarjoavan kirjan asiakaskuntansa käyttöön, ja tätä kautta RatsuTeam ry toivoo tietoisuuden hevosen kokemusmaailmasta ja käyttäytymisestä lisääntyvän etenkin harrastusta aloittavien nuorten ja heidän vanhempiensa keskuudessa. Tietoisuuden ja ymmärryksen lisääntymisen myötä voidaan edistää hevosten hyvinvointia. 

Kirjalahjoituksen lisäksi RatsuTeam ry järjestää Helena Telkänrannan luennon hevosen kokemusmaailmasta ke 4.10.2023 klo 18-20. Maailma hevosen silmin -luento on suunnattu aikuisille ja nuorille hevosharrastajille kokemustasoon katsomatta, ja se soveltuu myös esimerkiksi hevosharrastajien vanhemmille. Lisätiedot Maailma hevosen silmin -luennosta.


Videolla Helena Telkänranta kertoo kirjasta.

Lähde: Hevostietokeskuksen YouTube kanava. 11.5.2023.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.