Vuoden 2023 jäsenmaksut

27.12.2022

Maksamalla jäsenmaksun jäsenhuoneen kautta viimeistään torstaina 12.1. verkkomaksuna, siitä ei lähde paperilaskua. Lisäksi osallistut arvontaan, jossa arvotaan viisi lippupakettia Helsinki International Horse Show’hun tai Hevoset-messuille Tampereelle voittajan valinnan mukaan.

Jäsenmaksulaskut löytyvät jäsenhuoneesta maanantain 2.1.2023 aikana, jota kautta voit myös maksaa jäsenmaksun suoraan verkkomaksuna. Kaikki laskut eivät tule samaan aikaan, joten kaverisi lasku voi näkyä aamupäivällä ja omasi vasta myöhemmin. Ei siis tarvitse hätäillä, jos ei heti aamusta näy. 

Kun maksat laskun Jäsenhuoneen kautta viimeistään torstaina 12.1. verkkomaksuna, siitä ei lähde paperilaskua. Säästetään luontoa ja seuran postikuluja (jäsenmaksulaskujen postikulut maksaa seura). Lisäksi SRL arpoo kaikkien 2.–12.1. jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen kautta maksaneiden kesken viisi lippupakettia joko Helsinki International Horse Show’hun tai Hevoset-messuille Tampereelle voittajan valinnan mukaan.  

RatsuTeamin jäsenmaksut vuodelle 2023:

Varsinainen jäsen:

  • seniori 61 €.
  • juniori 54 € Juniori on sen vuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta.
  • perhejäsen 33 € seniori / 29,5 € juniori.

Kannatusjäsen

  • kannatusjäsen 10 eur.

Jäsenyyksistä lisätietoa: https://ratsuteam.seura.info/jasen/

 

Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023.

Mikäli et ole saanut jäsenmaksulaskua tammikuun viimeisellä viikolla, otathan yhteyttä jäsensihteeriin (jasen.ratsuteam at gmail.com). Vuoden 2022 jäsenten vakuutusturva katkeaa tammikuun 2023 lopussa, mikäli jäsenyyttä ei ole maksettu. 

Jäsenhuoneen tammikuun jäsenetuna on 25 % alennus Hööks-liikkeisiin 2.-31.1. Ohjeet edun lunastamiseen löydä jäsenhuoneesta oma.ratsastus.fi maksettuasi jäsenlaskun.