Katarina Alongin Istuntakurssi

Coaching with Connection – istuntakurssi 22.-24.10.

– Tekniikka, Tietoisuus ja Tunne: löydä yhteys hevoseesi ratsain

 

Coaching with Connection -peruskurssilla opitaan biomekaniikan perusteita ja löydetään tasapainoinen istunta mielikuva-, hengitys- ja kehonhallintaharjoitteiden avulla. Kurssipäivät täyttyvät teoriasta, kehonhallintaharjoituksista ilman hevosta, ratsastuksesta pareittain, videoinnista ja videoanalyysistä sekä avoimista ryhmäkeskusteluista joissa kerrataan biomekaniikan oppeja, mutta myös keskustellaan ratsastuksesta kokonaisvaltaisena viestintäkokemuksena.​

Kursseilla on aina avoin ja hyväksyvä ilmapiiri. Kannustan kaikkia osallistujia osallistumaan kysymyksien ja kommenttien kautta keskusteluun, mutta osallistua saa myös hiljaa tarkkaillen. Vaikka peruskursseillani on teoriassa aina suurin piirtein sama sisältö, jokaisesta kurssista tulee omanlaisensa juuri osallistujien kautta. Välillä puhutaan vaikeistakin asioista, mutta joka kurssilla on myös huumori kukkinut.

Tasapainoinen istunta parantaa välittömästi ratsastajan yhteyttä hevoseen, mutta ratsastaminen on paljon muutakin kuin teknistä suorittamista. Hevoset kommunikoivat tunteiden ja energian avulla. Jos haluamme löytää todellisen yhteyden hevosiin, on meidän myös opittava tunnistamaan omien tunteidemme ja energiamme vaikutukset hevoseen ja itseemme. Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, hevosen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat minulle itselleni tärkeitä asioita ja tämä näkyy punaisena lankana kaikilla kursseillani.​

Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita kurssille, riippumatta lajista tai hevosen varusteista. Opetus on aina yksilöllistä, joten jokainen oppii omalla tasollaan, riippumatta muista osallistujista. Oppimisympäristö on kannustava ja tasapuolinen, ja sen keskiössä on avoin vuorovaikutus.

https://www.coachingwithconnection.com/cwc-istuntakurssit


 

Coaching with Connection – istuntakurssi 22. - 24.10.2021

 

Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 luennolla, joka pidetään Kempeleessä Linnakangastalon Linnatuvassa. Osoite: Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Sisäänkäynti C ovesta (Tahkoseläntien puolella).

Kurssille mahtuu 10 ratsukkoa omilla hevosilla, ja lisäksi kuulijoita. Voit myös osallistua vain perjantain luennolle. Koko kurssille osallistuville luento on pakollinen, jotta viikonlopusta saa enemmän irti ja tunnit saadaa käytettyä tehokkaasti. Luennon lomassa tehdään myös harjoituksia - jos sinulla on jumppapallo, ota se mukaan! 

Lauantaina ja sunnuntaina paikkana Isolan talli. Osoite: Kotakankaantie 2, 90310 Tyrnävä.

Molempina päivinä tunnit ovat pareittain ja tunneista videoidaan pätkiä. Ratsastusten jälkeen on päivän purut, joissa käydään läpi videoita ja näiden yhteydessä käydään läpi lisää teoriaa. 


Kurssiohjelma:


Pe: 18-20.30 Luento Linnakangastalolla Kempeleessä. 


La: Ratsastustunnit klo 9.00-12.00 + 13.00-15.00, 2 ratsukkoa / ryhmä, 60 min tunnit.  Ratsastustunneista videoidaan pätkiä.
Klo 15.30 -> kahvit + videopurku, jonka yhteydessä lisää teoriaa. Päivä päättyy n. klo n. 17.30.

 

Su: Ratsastustunnit klo 9.00-14.00. Sunnuntain tunnit ovat 45 min pituisia.
Tuntien jälkeen videopurku ja teoria. Päivä päättyy noin klo 16.  


Ruokailu:

Paikalla ei ole kanttiinia tai lounasta tarjolla, joten ota omat eväät mukaan. Eväiden lämmitykseen on mikro käytettävissä. Kahvia ja teetä on tarjolla RatsuTeamin puolesta.


Kurssihinnat:

Ratsastaja 195 € 

Katsoja 85 €

Pelkkä perjantain luento 30 €

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla koko kurssihinta viimeistään 30.9. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuneilla viikon sisällä ilmoittautumisesta. 


Karsinapaikat:

Tallilla on saatavilla rajallinen määrä karsinapaikkoja osallistujien hevosten majoittamiseksi. Karsinapaikka ei sisälly kurssin hintaan. Ilmoita ilmoittautumislomakkeella, mikäli tarvitset karsinapaikkaa kurssin ajaksi (päiväkarsina la ja su, tai majoitus hevoselle pe-su tai la-su). Jos tarvitsijoita on enemmän kuin paikkoja, autamme tarvittaessa etsimään majapaikan hevoselle lähialueen talleilta. 

Karsinapaikat: Päiväkarsina 20 €. Yöpyjille lisäksi yö 10 € (esim la-su 50 €)


 

Ilmoittautuminen Katarina Alongi RATSASTAJA

Ratsastaja paikat on täynnä. Voit ilmoittautua ratsastaja paikalle varasijalle, ilmoitamme mikäli paikkoja vapautuu.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


 

Ilmoittautuminen Katarina Alongi KOKO KURSSI KATSOJA

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


 

Ilmoittautuminen Katarina Alongi VAIN LUENTO

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.