Carde 1.-3.10.2012

 

Kiitos Carden luennolle ja valmennuksiin osallistuneille sekä kaikille, jotka olivat mukana, jotta tapahtuma on saatu järjestettyä.

 

Yhteistyössä ProAgrian luento oli ensimmäinen Carden valmennusten yhteydessä pidetty ja se keräsikin salin täyteen kuuntelijoita. Katsojat olivat aktiivisia, luennon lopuksi oli mahdollista esittää kysymyksiä ja niitä esitettiinkin ilahduttava määrä.  

Valmennukset järjestettiin yhteistyössä Ruukin maaseutuoppilaitoksen kanssa. Ruukki tarjoaa hyvät puitteet tällaiselle tapahtumalle ja opiskelijoiden apu käytännön järjestelyissä helpottaa seuran työtä tapahtuman valmisteluissa. Kiitokset myös siis Ruukkiin :)

Ilman ratsastajia ei olisi valmennuksia. Ratsastajapaikat olivat täynnä ja ahaa-elämyksiä tarjottiin niin ratsastajille kuin katsojillekin.

Valmennuksiin saamme mahdollisesti jatkoa ensi touku-kesäkuussa. Sitä odotellessa Carden opeista löytyy tekstiä Annan ja Mintin sivuilta. Anna ja Mintti ovat osallistuneet Carden valmennuksiin jo ennen kuin Carden valmennuksia on saatu tänne Oulun seudulle ja ovatkin alunperin "syyllisiä" siihen, että RatsuTeam järjestää Carden valmennustapahtumia. Tekstit ovat siis jo pidemmän aikaa Carden oppeihin tutustuneiden alan ammattilaisten kirjoittamia.

Kuvia valmennuksista löytyy täältä

Lainaus Pohjois-Suomen nuorten hevosten mestaruuden hevosensa Taiston kanssa voittaneen Mintin tekstistä Pohjois-Suomen mestaruuskisoista kuvaa hyvin myös miksi RatsuTeam haluaa tarjota Carden valmennuksia:

"Olen siitä todella onnellinen, että voin näin todistaa, että voimme saada hyviä tuloksia noudattaen klassisen ratsastuksen periaatteita. Taiston koulutuksessa olen noudattanut parhaan kykyni mukaan eversti Christian Cardelta saamiani oppeja: koulutuksessa otetaan huomioon hevosen mielentila ja hevosta valmistellaan portaittain tuleviin tehtäviin ystävyydellä ja pitkäjännitteisesti."