Jäsenelle

Vuoden 2017 jäsenkortit

Vuoden 2017 jäsenkortit postitetaan vuoden toisen Hippos-lehden mukana maaliskuun puolivälissä jäsenmaksunsa alkuvuodesta maksaneille täysjäsenille.

• Lehtiajon jälkeen maksaneet sekä perhejäsenet saavat korttinsa erikseen maaliskuun loppupuolella.

• Merkintä kilpailuluvasta tulee korttiin, jos sen maksusuoritus on kirjautunut jäsenrekisteriin ennen kortin painoon menoa. Merkintä kortissa ei ole oleellinen, sillä KIPA tarkistaa kilpailukelpoisuuden.

• Jäsen saa yhden kortin vuoden aikana.

• Maksukuitti kelpaa tositteeksi jäsenyydestä kortin saapumiseen asti

”Extranet” omien jäsentietojen päivitykseen

Jäsenillä on jatkossa mahdollisuus päästä näkemään ja päivittämään omia jäsentietojaan SRL:n jäsenrekisteriin (osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja tulostamaan omat avoimet laskunsa. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoita siitä myös sähköpostilla seuralle.

Jäsensihteerit hallinnoivat edelleen jäsenrekisteriä ja lisäävät uusia jäseniä sekä tekevät kilpailuluvat, eli siltä osin rekisterin käyttöön ei tule muutoksia. Jäsenyyteen tai kilpailulupiin liittyviä muutoksia, kuten jäsenlajin vaihtoa, jäsenyyden päättämistä tai kilpailulupaa (E-lupaa lukuun ottamatta) jäsen ei pysty itse tekemään.

Extranettiin kirjaudutaan jäsennumerolla (Sportti-ID). Jäsenen rekisteritiedoissa täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, johon hän tilaa salasanan kirjautumissivulta. Tunnukset ovat samat kun SRL:n tapahtumien ilmoittautumisjärjestelmässä (TAPU). Kipan salasana ei toimi tässä. Linkki Extranettiin: https://rekisteri.sportti.fi/sso/userinfo.php

RatsuTeamin jäsensihteerin sähköposti on jasen.ratsuteam @gmail.com (poista välilyönti osoitteesta)

Kilpailuluvat voit hakea seuran nettilomakkeella